Skoleskakafslutning 2015

Torsdag den 9. april holdt vi afslutning med afgørelse af klubturnering og skaksjov. Forældrene var inviteret med til kaffe, kage og præmieoverrækkelse.

20150409_kondiskak

De store elever spiller kondiskak.

Den sidste måned op til sæsonafslutning spiller vi altid klubturnering. Alle fik point i turneringen, og der var en præmie til alle til slut. Ja faktisk var der en hel del til pigerne, da vi havde lidt sponsorgaver i overskud fra pige DM. I nybegynderturneringen for 0. og 1. klasse afgav Agnethe Mortensen (1. klasse) kun en remis og vandt gruppen med 6,5/7. Remisen var mod Lærke Lyhne Jensen (1. klasse), der ubesejret endte på andenpladsen med 5,5/7. I 1.-3. klasse vandt forhåndsfavoritten Marius Bøss Sørensen (2. klasse) med 7/7. På andenpladsen rendte nybegynder Katrine Bagger Thomsen (3. klasse) fra de mere erfarne 2. klasse drenge og vandt alle sine kampe pånær den mod Marius. 6 af 7 til Katrine. I 4. – 6. klasse lykkedes det oprykker Jakob Schultz Svenningsen (4. klasse) at slå vores to hjælpetrænere Birgitte og Signe Sofie og blev dermed ubesejret klubmester med 7/7. Sidste års klubmester, Signe Sofie Bøss Sørensen (6. klasse), måtte nøjes med 6/7 og andenpladsen. Se listen over tidligere klubmestre her.

Klubmestre 2015. Fra venstre møde højre: Agnethe Mortensen (nybegyndergrupen), Jakob Schultz Svenningsen (4. - 6, klasse) og Marius Bøss Sørensen (1. - 3. klasse).

Klubmestre 2015. Fra venstre møde højre: Agnethe Mortensen (nybegyndergrupen), Jakob Schultz Svenningsen (4. – 6, klasse) og Marius Bøss Sørensen (1. – 3. klasse).

En rigtig god sæson var slut, og til allersidst prøvede vi at få alle børnene til at stå stille på de afsluttende gruppefoto med årets høst af vandrepokaler.

Vestfjends Skoleskak 2014/15.

Vestfjends Skoleskak 2014/15.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Egne arrangementer. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s